Om oss

 

Vi som anordnar denna mässa är terapeuter och medium verksamma på Klinik Strömforsen i Oskarström.

På plats arrangerar den Ideella föreningen Förenade Förmågor mässan som också bemannar entrén och städar efter oss. Därför ger Klinik Strömforsen i första hand entré-intäkterna till Förenade Förmågor så att de kan erbjuda en kostnadsfri förening för sina medlemmar.

Vi vill belysa utbudet av olika terapiformer inom alternativmedicin och olika healing-former samt olika mediumskap, tarot mm. Gärna lokala verksamheter i Halmstad kommun med grannkommuner men självklart är alla välkomna att ställa ut sina verksamheter och det man vill erbjuda besökarna på mässan.
Vår målsättning är att även ha utställare som säljer handgjorda smycken, andlig konst, kristaller, Tarotkort, pendlar, böcker mm.

De utställare som är med på våran kommande mässa listas här för mer information kring deras utbud. En del utställare kan ha mässerbjudande till mässans besökare med rabatterade priser eller provapå-behandlingar på plats. Så ta tillfället i akt och besök oss för att träffa våra utställare personligen! 

Vi har även en sida på Facebook som heter Alternativmässan i Halmstad. Följ oss gärna och bjud in dina vänner till våra evenemang!