Info till utställare Det finns plats för 17 utställarbord på entré-plan. På 11 platser ingår bord som är 1.80 x 80 alt. 180x100 + de stolar du behöver. På 6 platser finns utrymme för egen medhavd behandlingsbänk. Bokar du en plats för behandlingsbänk ingår ett litet cafébord 70x50 till foldrar mm och 1 stol på 4 av platserna. På 2 platser för behandlingsbänk ingår ett bord som är 180x80 + de stolar du behöver. Vill du skärma av behandlingsbänken tar du med skärm/skärmar själv. I ett separat rum i källaren är det tänkt att parallellt med mässan vara 1 timmas föreläsningar, workshops och demonstrationer med plats för 6 verksamheter och upp till 20 sittplatser.

Du kan också dela bord med någon om bordet är för stort för dig. Några platser saknar el och du kan då behöva ta med en powerbank för att kunna ladda din mobil och/ eller en lång förlängnings-sladd med grendosa om du vill ha med extra belysning till ditt bord eller till din apparatur. Meddela gärna när du bokar om du absolut behöver plats med el, så vi vet detta när vi planerar uppställningen.

För att säkra din plats ser vi att du betalar för din medverkan när du anmäler att du vill vara med. Kostnaden för att hyra en plats inklusive bord och stolar är 222-444:- och 55-111:- för det lilla rummet. Denna avgift är inte återbetalningsbar om du lämnar återbud. 

Du får tillgång till bordet 1 tim innan och 1 tim efter mässan stänger. Det lilla rummet får du tillgång till 1 tim från din bokade tid och måste vara utrymt senast när nästa verksamhet tillträder.

När du anmält dig som utställare och betalat lägger vi ut länk till din hemsida alt. anger din FB-sida under utställare. Om du bokat det lilla rummet behöver vi en kortfattad beskrivning av vad du erbjuder samt om det kostar något eller är gratis.

Är du både utställare och bokat det lilla rummet är det bra att ta emot anmälan och betalning i din egen monter.

Har du bara bokat det lilla rummet på källarplan så tar du själv emot dina besökare i korridoren efter toaletterna. 

Det är bra om du följer våran sida på Facebook som heter Alternativmässan i Halmstad. Därifrån kan du lätt hitta till vårt evenemang (med samma namn) som du kan bjuda in till och dela, till dina kontakter/ sidor grupper med likasinnade .Så vi tillsammans kan nå ut till fler mässbesökare! 

Du hittar även en privat grupp länkat till sidan som heter Alternativmässan i Halmstad-Utställare som du kan gå med i. Där kan du ställa frågor och där delar vi närmare information.  Här är länk till gruppen:  

Maila oss för mer information, om du har frågor eller vill anmäla dig som utställare!  klinikstromforsen@gmail.com