Info till utställare Det finns plats för 26 utställare. 23 utställarbord på entré-plan. På 18 platser ingår bord som är 1.80 x 80 i stora salen och på 2 platser i kapprummet ingår bord som är 1.20 x 80 + de stolar du behöver. På 6 platser finns utrymme för egen medhavd behandlings-bänk. 3 i stora salen och 3 på övervåningen. Bokar du en plats för behandlings-bänk ingår ett litet cafébord 70x50 till foldrar mm och 1 stol på 3 av platserna på bottenvåningen. Vill du skärma av behandlings-bänken tar du med skärm/skärmar själv. I ett separat rum på övervåningen är det tänkt att parallellt med mässan vara 1 timmas föreläsningar, workshops och demonstrationer med plats för 6 verksamheter och ca 25 sittplatser. Uppdateras dagen innan mässan exakt hur många.

Du kan också dela bord med någon om bordet är för stort för dig. Många platser saknar el och du kan då behöva ta med en powerbank för att kunna ladda din mobil och/ eller en lång förlängnings-sladd med grendosa om du vill ha med extra belysning till ditt bord eller till din apparatur. Meddela gärna när du bokar om du absolut behöver plats med el, så vi vet detta när vi planerar uppställningen.

Nytt för 2024 är att det går att ställa ut även utomhus. Det går att hyra 6 el-platser utomhus om du vill ta emot besökare i din husbil/husvagn eller i ditt tält. Det går även att hyra tält. I mån av plats kan du även hyra elplats enbart för din övernattning i husvagn/ husbil i anslutning till mässan med tillgång till servicehus. 

För att säkra din plats ser vi att du betalar för din medverkan när du anmäler att du vill vara med. Kostnaden för att hyra en plats inklusive bord och stolar inomhus är 222-444 :- och 55 -111 :- för föreläsnings-rummet samt 111-222:- för uteplats. Denna avgift är inte återbetalningsbar om du lämnar återbud. Kostnaden för el-plats om du kommer med husvagn/ husbil är 400:- ( fredag natt och lördag natt )och betalas med swish så snart du anmält dig.

Du får tillgång till bordet 1 tim innan från klockan 10 och 1 tim efter mässan stänger. Det lilla rummet får du tillgång till 1 tim från din bokade tid och måste vara utrymt senast när nästa verksamhet tillträder. Om du bokat plats för försäljning och har mycket att bära in går det bra att komma efter kl. 9. samma dag.

När du anmält dig som utställare och betalat lägger vi ut länk till din hemsida alt. anger din FB-sida under utställare. Om du bokat det lilla rummet behöver vi en kortfattad beskrivning av vad du erbjuder samt om det kostar något eller är gratis.

Är du både utställare och bokat det lilla rummet tar du själv emot anmälan och betalning i din egen monter.

Har du bara bokat det lilla rummet på övervåningen så tar du själv emot dina besökare samt tar betalt för din separata entré. Observera att din bokning av rummet är till för mässans besökare som betalat entré till mässan. I rummet finns whiteboard-tavla och stativ med pappersblock. Tag med egna pennor som passar för whiteboard eller papper om du vill använda dessa.

När du kommer till mässan kan du köra ända fram till huset om du har mycket prylar att packa in som du vill ha på ditt bord/ din plats och parkerar sedan om bilen. 

Det är bra om du följer våran sida på Facebook som heter Alternativmässan i Halmstad. Därifrån kan du lätt hitta till vårt evenemang (med samma namn) som du kan bjuda in till och dela, till dina kontakter/ sidor grupper med likasinnade .Så vi tillsammans kan nå ut till fler mässbesökare! 

Du hittar även en privat grupp länkat till sidan som heter Alternativmässan i Halmstad-Utställare som du kan gå med i. Där kan du ställa frågor och där delar vi ev. sistaminuten information.  Här är länk till gruppen:  

Maila oss för mer information, om du har frågor eller vill anmäla dig som utställare!  klinikstromforsen@gmail.com