Föreläsningar & Workshops Lördag 27/4 


Separat inträdes-avgift eller förköp i utställarens monter. Hålls på övervåningen med separat ingång.

 

Kl. 11.30   Prova healing i grupp med Ewonne på Ebiscaya.

Att få healing i grupp är en fantastisk upplevelse och det är ett bra sätt att prova på healing för första gången. Ewonne berättar om hennes resa som healer och djurtolk och ger sedan healing till var och en. Efteråt pratar ni om upplevelsen. Du väljer hur mycket du vill berätta i gruppen och det går även bra att prata enskilt om din upplevelse med Ewonne.

Swisha 44:- till 0762-701132 ( skriv datum och namn) så har du garanterat en plats.


Kl. 12.30   Hur kan Transfigura kroppsterapi hjälpa mig? Föreläsning och demonstration av Camilla Andersson.

Ditt skelett innehåller massor av lagrad energi. Genom att frigöra denna självläkande energi - kan kroppen spontant och naturligt läka kropp och själ. Låter det enkelt? Camilla Andersson berättar om sin läkning och resa med Transfigura kroppsterapi, sedan slutet av 90-talet. Hon går igenom i detalj hur metoden fungerar, samt visar hur en behandling går till, på någon ur publiken. Välkommen till en fantastisk och omvälvande upplevelse!

Fri Entré  


Kl. 13.30  Universe unveiled

Med omfattande forskning och flera års erfarenhet inom psykiatriska tillstånd, ärftlighet, miljö, och neuropsykiatriska ämnen, presenterar här Hanna Erlandsson en unik och holistisk metod för självläkning. Genom att gräva djupt i orsakerna till våra problem och läka både emotionella och fysiska trauman, avslöjar Hanna den fördolda kopplingen mellan den spirituella och psykiska välbefinnandet. Vår förmåga att påverka epigenetiska faktorer öppnar dörren till självläkning. Hanna kommer även berätta hur hennes arbetssätt ser ut.

Entré 111:- 


Kl. 14.30   Quantumhypnos         

Här erbjuds du en workshop som leds av Jacob där du deltar i en gruppregressionshypnos. För en glimt in i ett tidigare liv, eller kanske kontakt med din guide? Du kan få insikter och förståelse för saker som sker eller har skett i ditt nuvarande liv baserat på det som hänt dig i en tidigare inkarnation. 

Entré 50:- 


Kl. 15.30   Wellness Ayurveda

Hur kan du använda Ayurveda i din vardag för att må bättre och förebygga/ behandla värk, dålig sömn, eller hur kan du äta vad du vill? Ayurveda är den äldsta mest dokumenterade kunskapen om livet och här får du en föreläsning om det utav Jörgen Levander.

Entré 75:-


Kl. 16.30   Medium Kinadja   "Spirituell grupphealing med intuitivt kanaliserad meditation"

Gruppen renas inledningsvis med hjälp av Spirituell respons terapi för att säkerställa att gruppdeltagarna är öppna för healing. Tillsammans öppnar vi sedan upp våra fysiska och gudomliga chakran där fokus och intention är spirituell healing. Utifrån dagens energier ihop med den unika sammansättning av grupp som deltar kommer du sedan få till dig ditt högsta bästa samt få tillgång till högre nivåer av medvetande. För att vidga dina perspektiv och stärka kontakten med ditt högre jag samt lyfta fram det du har, var du befinner dig eller behöver framöver.

Entré 111:- med swish eller 100:- kontant.