Föreläsningar & Workshops Lördag 29/4 


Lilla rummet på källarplan. (Max 20 personer)Gratis, separat inträdes-avgift eller förköp i utställarens monter.

 

Kl. 11   Golden Starcode

" Stjärnfrekvenser-Nycklar till högre medvetenhet " Golden Starcode är en healingterapi med stjärnfrekvenser som hjälper oss till att bli mer medvetna om själens eviga existens i syfte att i högre grad kunna hämta hem och förankra mer av våra universella stjärnfrekvenser i oss och på jorden.

De gyllene stjärnkoderna belyser själens tidigare liv på jorden och på andra platser i universum. Genom att ladda ner våra stjärnfrekvenser öppnar vi mer av vår stjärnmedvetenhet som belyser oss om vårt ursprung och högre gudomliga jag.

År 2009 utvecklade Angela Jonsson denna universella healingterapi GoldenStarCode i syfte att väcka minnen i vårt själsarkiv, öppna vår stjärnmedvetenhet samt aktivera vårt gudomliga DNA och högre universella chakrasystem.

De gyllene stjärnkoderna stärker cellernas ljuskapacitet, vilket höjer frekvensen av ljus och kärlek i oss och ger oss en större helhetsinsyn om kroppen och själens samverkan.

I föredraget får du veta mer om själens eviga existens, stjärnfrön, universums gudomliga lagar och hur vi genom gudomlig balans kan ladda ner stjärnfrekvenser för att få nycklar till vårt själsarkiv med viktiga själsminnen om vår stjärnmedvetenhet som ger oss större förståelse om helheten.

Inträde 50:-     Förköp av biljett kan göras genom att kontakta Angela på goldenstarcode@gmail.com

Du som förköpt biljett släpps in att betala mässentrén innan mässan öppnar. Dörrarna öppnas för er 10.45 och därefter går ni direkt och tar plats i föreläsningsrummet på källarplan.


Kl. 12   Insikt&Visioner

Välkommen till att deltaga /prova på en inre resa med hjälp av trummans kraft. Ni samlas i en cirkel och efter presentation mm. kommer Gudrun att leda er på en inre visuell resa till en trygg plats där ni öppnar upp er för att ta emot trummans vibrationer/kraft. Gudrun leder er därefter tillbaka där ni startade upp resan. Om tid finns så delar ni med er av det ni vill av er inre resa. 

Den som håller trummeditationen heter Gudrun Sigurdadottir och driver företaget Insikt&Visioner sedan 2008 med fokus på att erbjuda tjänster som stärker, läker och väcker upp.

Inträde 100:- och förköp i Insikt&Visioners monter. 


Kl. 13   En väg till frihet

Helena Adbro kommer att föreläsa om " Tankar om Tolerans- dygd eller ofog? "

Gratis inträde. 

 
Kl. 14   Sussis Friskvård och Li Månljus

Qigong / Meditation


Kl. 15   Energicirkeln  

Mattias Johansson från Energicirkeln föreläser om själsfamiljer och vår utvecklingsresa som själar. Vilka är vi och vad gör vi här. Varför reinkarnerar vi och vad har våra guider för roll. Vad är en själsfamilj och varför är den viktig. Mattias ser hur gammal din själ är i färger. Mattias förmedlar budskap från guider och pratar om hur guider är en viktig del av vår utveckling.

Ni är välkomna med era frågor under föreläsningen och efter. Mattias försöker besvara frågor kring andlighet och själslig utveckling utefter hans perspektiv och kunskap.

Gratis inträde.


Kl.16  AyuEmy

Nyfiken på världens äldsta hälsokunskap, Ayurveda?

Emy Ekholm, Ayurvedisk hälsorådgivare på AyuEmy i Åled välkomnar dig på en inspirationsföreläsning som ger dig en inblick i Ayurvedans grunder. Ayurvedan har praktiserats i över 5000 år och anses vara världens äldsta hälsolära. Ayurveda betyder kunskap om livet och grundar sig i balansen mellan kropp, sinne och själ. Kunskapen innebär enkla principer om hur vi kan leva ett välmående liv fritt från sjukdom! På inspirationsföreläsningen kommer vi att beröra de tre olika kroppstyperna Vata, Pitta och Kapha - Kanske kommer du att lära känna dig själv på ett nytt sätt?

Vi kommer också beröra hur kosten påverkar oss och du får med dig enkla balanserande ayurvediska råd som du kan applicera direkt i din vardag! Det är de små sakerna som vi gör i vår vardag som ligger till grund för vårt mående. Små förändringar kan göra stor skillnad - enkelhet är nyckeln!

Välkommen!

Inträde 50:-


           Workshop Söndag 30/4


Entré-plan


Kl. 10-11.30  Intuitivt ledd meditation & soundhealing med kristallskålar

Inledningsvis leder Medium Kinadja dig i en intuitiv meditation. Utifrån dagens energier med den unika sammansättning av grupp som deltar kommer du att få till dig ditt högsta bästa samt få tillgång till högre nivåer av medvetande. För att vidga dina perspektiv samt knyta an till och stärka ditt högre Jag. Därefter får du uppleva lugnet och avslappningen under en sound healing med kristallskålar spelat av Camilla Andersson på Din egen kraft. Den renande, energipåfyllande och självläkande effekten på kropp och själ är ofta kraftfull och kan även kallas Sound therapy. Det du fått till dig under meditationen får även möjlighet att förankras ytterligare inom dig och jordas. Innan sessionen börjar renar Medium Kinadja gruppen med hjälp av SRT och säkerställer att alla är öppna för healing.

Provapå-pris 111:- per person. Begränsat med platser. Ta med yogamatta eller liggunderlag samt kudde och filt om du önskar det. Gärna vattenflaska med.

Anmäler dig gör du till klinikstromforsen@gmail.com och i anslutning till anmälan betalar du med swish för att säkerställa din plats. 


Kl.12.30-13.30  Gongbad   www.worldpeacegongplayer.se 

Vid ett gongbad översköljs ditt inre av ljudet ifrån flera gongar. Gong är ett uråldrigt instrument med helande och läkande egenskaper med frekvenser och vibrationer som når ända in på cellnivå. Ta med liggunderlag, filt, kudde och vattenflaska. Är du ljudkänslig, ta även med öronproppar. Ture Torstensson erbjuder detta utan kostnad som en prova på session för dig som vill uppleva gongens inverkan på dig! Försök vara så neutral som möjligt och ha inga förutfattade meningar om vad som ska hända så brukar upplevelsen bli bäst! Föranmälan görs till Ture via sms på 070-5891014