Föreläsningar & Workshops 


Lilla rummet på källarplan. (Max 20 personer)Gratis, separat entré-avgift eller förköp i utställarens monter.

 

Kl. 11.   En väg till frihet - Helena Adbro

" Tankar om tankar". Många upplever att ens tankar skapar stress, genom t.ex. "jag måste det här och jag måste det där". Frågan är: måste jag "göra" dessa måsten? Styr jag själv mina tankar? Om inte jag styr dem, vem gör det då? Kan jag stilla tankarna? Helena kommer till viss del justera innehållet efter gruppens sammansättning och behov. Gratis entré.


Kl. 12.   Heartfire - Meditation bowls

Här erbjuder Karin en föreläsning om hur man kan använda klangskålarna för meditation och därefter kör Manzoor en session för er som vill känna på skålarnas klang och hur de påverkar kroppen och sinnet. Entré 50 :- med swish eller kontant med jämna pengar.


Kl. 13   Hallands Massage

Susan kommer att föreläsa om Homeopati och berätta lite om vad det är och när man kan söka till en Homeopat. 

 
Kl. 14   Mattias Johansson           www.energicirkeln.se 

"Vilka är vi och vad gör vi här? Varför reinkarnerar vi och vad har våra guider för roll? Vad är en själsfamilj och varför är den viktig?"
Detta kommer Mattias svara på och säger att man kan se hur långt en själ har kommit på sin reinkarnations resa här på Jorden. Mattias kommer även att förmedla budskap ifrån era guider. Gratis entré.


Kl. 15   Golden Starcode

Under workshopen kommer Angela att belysa om hur vi på bästa sätt kan hantera och använda oss av de högre universella energiflöden som i allt större omfattning strömmar in på jorden. Workshopen kommer att inkludera en guidad meditation i syfte att stärka vår inre balans och kärlekskraften i våra hjärtan för att höja vår frekvens och vibration och stiga in i de högre dimensionella nivåerna. Entré 40:- Förköp i golden Starcodes monter.


Kl.16  Medium Kinadja

"Meditation & Medial Utveckling" Är du intresserad av att utveckla din medialitet? Workshopen inleds med en intuitiv meditation för att öppna upp våra energicentra samt få tillgång till vårt själsrum med något vi behöver just nu. Därefter gör Medium Kinadja en medial demonstration och för den som vill går det bra att pröva på själv. Max 6 personer. Förköp i Medium Kinadjas monter.  Entré 55:- med swish eller kontant med jämna pengar.


           Workshop Söndag 18/9


Entré-plan


Kl.11-12 Gongbad   www.worldpeacegongplayer.se 

Vid ett gongbad översköljs ditt inre av ljudet ifrån flera gongar. Gong är ett uråldrigt instrument med helande och läkande egenskaper med frekvenser och vibrationer som når ända in på cellnivå. Ta med liggunderlag, filt, kudde och vattenflaska. Är du ljudkänslig, ta även med öronproppar. Ture Torstensson erbjuder detta utan kostnad som en prova på session för dig som vill uppleva gongens inverkan på dig! Försök vara så neutral som möjligt och ha inga förutfattade meningar om vad som ska hända så brukar upplevelsen bli bäst! Föranmälan i Klinik Strömforsens monter under lördagen och begränsat med platser.