Mässan

 

Halmstads egna Alternativmässa! Förhoppningsvis kommer denna mässa att återkomma om intresset är stort! Denna första gång kommer mässan att hållas på HV-gården i Åled.
 
Entre´
44:- med swish och kontant 40:- med jämna pengar, tack! (Separat entré kan tillkomma ifall du vill vara med på föreläsning mm. i lilla rummet. ( Se Föreläsningar och workshop )


Vill du testa prova-på behandling förbokar du plats i utställarens monter, då det blir trångt att köa för det. Vill du delta i lilla rummet på källarplan finns kölappar 15 min innan evenemanget om det inte går att förköpa plats i utställarens monter. Du tar en kölapp och om det är entré betalar du och ställer dig i kön. Finns inga kölappar kvar är det fullt. Ha gärna med kontanter ifall någon utställare inte tar swish för sitt utbud på mässan.

Caféet under dagen kommer Eko-LOGISKT konceptcafé & vänner att stå för och erbjuda rawfood-bakelser, växtbaserade rätter samt goda drycker, -juice, kombucha, kaffe och te. Självklart eko-logiskt, mjölkfritt, glutenfritt och fritt från raffinerat socker. Holistisk hälsomat i ett grönt-skönt hälsotänk, helt enkelt.

Närmaste busshållplats med några minuters promenad ifrån mässan är Åled Kullavägen. Ta gärna buss om du kan så slipper du leta parkeringsplats om det är många besökare. Ramp finns på entréplan men det kan bli trångt att komma fram till alla utställare med behandlingsbänk.Hv-Gården
Ålängesvägen 40
31350 Åled                
( skriver du Åleds pizzeria på Google Maps hittar du till mässan och i appen Kartor skriver du in gatuadressen )

Gäst-inloggning finns för Wifi om du behöver det och lösenordet finner du på entré-bordet.
♿️ Ramp och anpassad toalett finns på entréplan men då det ej finns hiss till källarplan och är svårt att nå fram till alla prova-på behandlingar är det gratis entré för dig som är rullstolsburen.
🚻 Toaletter för besökare finns direkt till höger i entrén på källarplan.
                                          Välkommen att besöka oss!