Mässan

 

Halmstads egna Alternativmässa! Denna gång kommer mässan att hållas på Slättåkragården ca 2mil norr om Halmstad centrum och 9 km ifrån Oskarström centrum.
 
Entre´ till mässan
111:- med swish och kontant 100:- med jämna pengar, tack. Vill du sedan delta på föreläsning eller workshop tillkommer kostnad för det. Se föreläsningar & workshops.

Vill du testa prova-på behandling förbokar du plats i utställarens monter.
Alla föreläsningar och workshops hålls på övervåningen med separat ingång. Du kan eventuellt förköpa/boka plats i utställarens monter. Om det inte går att förköpa plats så köar du utanför föreläsningsrummet. Ha gärna med kontanter ifall någon utställare inte tar swish för sitt utbud på mässan.

Caféet under dagen kommer Eko-LOGISKT konceptcafé & vänner att stå för och erbjuda rawfood-bakelser, växtbaserade rätter samt goda drycker, -juice, kombucha, kaffe och te. Självklart eko-logiskt, mjölkfritt, glutenfritt och fritt från raffinerat socker. Holistisk hälsomat i ett grönt-skönt hälsotänk, helt enkelt.

Det går inga bussar till bygdegården. Det finns gott om parkeringsmöjligheter. Är det fullt framför gården går det en väg till höger om fastigheten där du kan parkera på den stora gräs-ängen bakom huset. Se bild nedan. För rullstolsburen finns handikapparkering intill rampen. Parkera ej på röd-markerat område. Här måste ev. rullstolsburen parkera på framsidan, ambulans och husbil/husvagn med el-plats kunna passera på baksidan av huset.

Slättåkragården
Slättåkra 202
313 91 Oskarström
                
( Skriver du Slättåkragården i Google Maps hittar du till mässan och i appen Kartor skriver du in gatuadressen )


♿️ Ramp och anpassad toalett finns på entréplan men då det ej finns hiss till övervåningen och är svårt att nå fram till alla prova-på behandlingar är det gratis entré för dig som är rullstolsburen.
🚻 Toaletter för besökare finns på 
entréplan.
                                          Välkommen att besöka oss!