Mässan

 

Halmstads egna Alternativmässa! Efter förra årets lyckade mässa kommer den åter igen hållas på HV-gården i Åled.
 
Entre´ till mässan 
44:- med swish och kontant 40:- med jämna pengar, tack!
Separat entré kan tillkomma på föreläsningar och workshops i lilla rummet på källarplan. ( Se föreläsningar och workshops )

Vill du testa prova-på behandling förbokar du plats i utställarens monter.
Alla föreläsningar och workshops hålls i lilla rummet på källarplan. Du kan förköpa/boka plats i utställarens monter. Om det inte går att förköpa plats så köar du utanför föreläsningsrummet i källaren. Ha gärna med kontanter ifall någon utställare inte tar swish för sitt utbud på mässan.

Caféet under dagen kommer Eko-LOGISKT konceptcafé & vänner samt Leffes rawfood att stå för och erbjuda rawfood-bakelser, växtbaserade rätter samt goda drycker, -juice, kombucha, kaffe och te. Självklart eko-logiskt, mjölkfritt, glutenfritt och fritt från raffinerat socker. Holistisk hälsomat i ett grönt-skönt hälsotänk, helt enkelt.

Närmaste busshållplats med några minuters promenad ifrån mässan är Åled Kullavägen. Ta gärna buss om du kan så slipper du leta parkeringsplats eftersom det kommer många besökare. 

Hv-Gården
Ålängesvägen 40
31350 Åled                
( skriver du Åleds pizzeria på Google Maps hittar du till mässan och i appen Kartor skriver du in gatuadressen )

Gäst-inloggning finns för Wifi om du behöver det och lösenordet finner du på entré-bordet.
♿️ Ramp och anpassad toalett finns på entréplan men då det ej finns hiss till källarplan och är svårt att nå fram till alla prova-på behandlingar är det gratis entré för dig som är rullstolsburen.
🚻 Toaletter för besökare finns direkt till höger i entrén på källarplan.
                                          Välkommen att besöka oss!